MLS Football Jersey
Pr. Geg 13th, 2024

□ „Zibo Daily“/„Zibo Evening News“/„Expo News“

Žurnalistas Hu Quanas

Kokį skaitymas yra linkęs į knygas?Balandžio 15 d. Žurnalistė interviu sužinojo, kad miesto jaunimas, norėdamas greitai, patogiai gauti ir įgyti žinių knygoje bet kada, bet kur, jie pasirinks klausytis garso knygų būdo.Tuo pat metu klausymasis knygos pamažu tapo savęs relaksacijos atsipalaidavimo būdu.

Tiesą sakant, iki 2012 m. Garso knyga taip pat buvo nišinės durys, o plėtojant mobilųjį internetą, garsas, skaitantis, buvo įvestas į didelio augimo laikotarpį.Duomenys rodo, kad 2022 m. Kinijos garso studijų pramonės vartotojų skaičius buvo apie 420 milijonų.

Ponas Gu, pilietis, yra ištikimas mobiliųjų telefonų klausymo programinės įrangos vartotojas.Jis žurnalistams sakė, kad programinės įrangos turinys yra labai turtingas, įskaitant romanus, šedevrus, kryžminius pokalbius, radijo transliaciją ir pan.”Aš užsiimu žiniasklaidos darbu ir galiu suteikti man kūrybinio įkvėpimo klausymo procese.”Šiandien jis išleidžia daugiau nei 200 juanių per metus, kad galėtų nusipirkti programinę įrangą.Kalbant apie priežastį, ponas Gu sakė: „Daugeliui aukštos kokybės turinio reikia mokėti. Norint išklausyti. Norint sutaupyti problemų, bus daug patogiau atidaryti metinę narystę.”

Panašiai kaip p. Gu, ponia Jia, „Post -90s“ pilietė, žurnalistams sakė, kad ji užsiima vertimu.”Kiekvienais metais perskaičiau 15 knygų, daugiausia skaitydama prozą ir esė. Galų gale, tai labai naudinga mano darbui. Bet kadangi įprastas darbas yra užimtas, sunku visą laiką išimti. Todėl aš pasirinksiu išspręsti Ši problema klausantis

Pokalbio metu žurnalistas taip pat sužinojo, kad tarp jaunų žmonių klausydamasis „Sound Books“ skaitymo metodo yra ne tik „apmokestinimas“, bet ir kaip savęs atsipalaidavimo būdas.

Pilietė ponia Wang teigė, kad prieš eidama miegoti paprastai nori klausytis garso knygų.Ji jautė, kad taip buvo, kaip jos tėvai papasakojo savo miego istoriją, kai ji buvo vaikas, ir ji to nelaikė kaip priemonę įgyti žinių ar ypač rimto dalyko.”Šiandien daugelio„ AudioBook “programų garso kokybė yra labai aukšta. Labiausiai girdėjau, kaip naujos dramos adaptacija. Inkaro garsas yra labai geras, o įvairūs garso efektai yra sudedami. Aš atsipalaiduoju”, – sakė p. Wang.

Elnių klasės draugai, kurie netrukus baigs mokslus, taip pat įsimyli garso knygą.”Man labiau patinka klausytis laikinų istorijų ir kryžminių pokalbių. Žaisdamas žaidimus nėra patogu žiūrėti vaizdo įrašus. Aš įjungiu klausymo programinę įrangą. Jie yra linksmi metodai. Jie klausosi knygų žaidžiant žaidimus. Jie neviltis ne vėluoja Viskas. “

MLS Football Jersey