Sk. Geg 12th, 2024

Pasaulinėje tekstilės pramonėje sparčioje žaliojoje ir tvarioje tendencijoje Shein tyliai vedė pertvarkymą į priekį, atrodytą regėjimą ir pragmatišką judėjimą.Bėgant metams, Shein nuolat integruoja tvaraus vystymosi koncepciją visais vertės grandinės aspektais. Perkelkite ir tuo pačiu metu žaliavų žaliavose, pasirinkdami, gamybą, gaminių pakavimo ir dviračių naudojimą ir kt., Visa tai atspindi nuolatinį tvarumo siekimą.

Tvarios sheino plėtros strategija neegzistuoja atskirai, tačiau yra labai integruota su savo verslo procesais, remdamasis liesomis naujovėmis ir kolektyvine griežta koncepcija, kad būtų galima apibūdinti žaliąjį planą.Žaliavų lygmeniu Sheinas paskelbė „Evolushein by Design“ tvaraus drabužių plane, kuriame reikalaujama, kad projekto produktai turi mažiausiai 30%tvarių audinių, tokių kaip regeneraciniai audiniai, lipnūs klijų pluoštai, atitinkantys miško saugos standartus, ir perdirbimo atliekos. Tiekėjai, atitinkantys tarptautinių institucijų sertifikavimo standartus.

Kalbant apie žaliavų perdirbimą, Sheinas ir Amerikos tvarios mados lyderė „Raw“ karalienė kartu sujungė, kad būtų sukurtas pramonės etalonas.Pirkdami ir pakartotinai panaudodami kitus likusių audinių prekės ženklus, abi šalys labai sumažino originalių žaliavų ir naujų audinių vartojimą.Statistikos duomenimis, pasaulinės mados pramonės švaistymas kiekvienais metais yra iki 120 milijardų dolerių, ir šis Shein’o numatytas matas, kad ji užgrobs pagrindinę poziciją dviračių naudojimo srityje.

Gamybos sesijoje, be atsargų atliekų sumažinimo mažame singlo greito stalviršio režime, Sheinas įdiegė „stogo fotoelektros“ technologiją sandėliavimo įrenginiuose ir gamyklose.Šiuo metu „Shein“ iš viso sumontavo 20 MW stogo fotoelektros sistemą keturiuose sandėliuose.Be to, Shein aktyviai vadovauja ir motyvuoja montuoti stogo fotoelektrą kvalifikuotose tiekėjų gamyklose, kad teiktų specialias grynųjų pinigų paskatas.

Kalbant apie produktų pakuotę, Sheinas stengiasi sumažinti plastiko naudojimą ir skatinti tvarius pakavimo sprendimus.Bendrovė naudoja kurjerio krepšį, kuriame yra 50%perdirbto PE plastiko, ir pakuotės krepšį, kurį visiškai pagamino regeneracijos PE plastikas.Verta paminėti, kad visi pakuočių krepšiai gavo pasaulinio atnaujinimo standarto (GRS) sertifikatą, užtikrinantį skaidrų perdirbimo medžiagų sekimą tiekimo grandinėje ir Aukštą Shein standartą laikantis aplinkos apsaugos ir socialinės atsakomybės.

Verta paminėti, kad cirkuliacijos nuorodoje Shein supaprastina antrąjį prekybos procesą per „Exchange Antrosios prekybos platformą“, leidžiančią vartotojams lengvai nusipirkti ir parduoti antrąsias produktus, taip pratęsdamas produkto paslaugų tarnavimo laiką ir veiksmingai skatinti žiedinės ekonomikos plėtrą.

Tuo pačiu metu „Shein“ tvari strategija taip pat atsispindi įgalinant ir bendradarbiaujant ekologiniams partneriams.Be to, „Shein“ ir „Designer Partners“, palaikydami lanksčias ir reikalingas tiekimo grandines, ne tik padeda dizaineriams inkubuoti nepriklausomus prekės ženklus, bet ir kartu plėtoti aplinkosaugos produktų linijas ir naudoti tvarias medžiagas ir technologijas.

Globalizacijos metu Kinijos drabužių ir tekstilės pramonė patiria „pasaulio gamyklą“ iki aukštos kokybės ir tvarios „ekologiško naujo produktyvumo produktyvumo ir prekės ženklo galios“.Ši pertvarka yra ne tik neatsilikti nuo tarptautinės aplinkos apsaugos tendencijos, bet ir pasaulinės įmonės mąstymo bei aktyvių būsimų vystymosi būdų pokyčių.