Sk. Geg 12th, 2024
Šiandienos devynių brolių originalus laikas, pakalbėkime apie madą ir smulkmeną buržuaziją kartu.
Terminas „mada“ yra šio pasaulio tendencijos patvirtinimas.Dešimtajame dešimtmetyje „Small -sets“ yra daiktavardžiai, populiarūs žemyninėje Kinijoje.
Jiu Ge mano, kad mada ir smulkmena buržuazija neprivalo turėti santykių.Toliau išsamiai išanalizuokime.
Tikrasis „smulkus kapitalas“ turi turėti tam tikrus darbinius sugebėjimus, ekonomines pajamas, gyvenimo kokybę ir ideologinį lygį, ir turi būti jaunas literatūros ir meno jaunimas.Kalbant apie smulkmenos buržuaziją, visi pirmą kartą pagalvos apie kavinę.
Tačiau kava nėra mada, „Starbucks“ nėra madinga.Užsienio kavos tinklo prekės ženklas „Coffee“ paprastai vertina kaip svečią.„Užsienio vienuoliai yra gera skaityti Raštus“, o tai taip pat yra gerai.Tiesą sakant, daugelis parduotuvių atidarytų kavos, nors ir mažos, bet puikios, yra labiau vertos mūsų skonio.Bet jei tikrai nemėgstate gerti kavos, nesivaržykite sau.Gerti arbatą iš tikrųjų yra labiau „smulkmena“ ir „smulkus buržuazija“.
Daugybė kavinių, o studentai rašo namų darbus, žaidžia žaidimus …
Maltful Moterų logotipas:
Elegantiškas gyvenimas, turtinga konotacija, žinojimas, kaip vertinti meną ir nuotaiką.
Daugelis merginų yra apsėstos bagažo, o „BAO gydymo“ idioma buvo suteikta nauja vertė po tūkstančio metų.Turėti kelis prekės ženklo krepšius yra antrasis moters „smulkaus buržuazijos“ ženklas.
Tačiau aklai sekite tendenciją, ir tai visai nėra madinga.Anksčiausias yra LV gatvėje, o tada gatvė pilna Gucci ir trenerio.Tiesą sakant, drobė yra labai madinga, ir nėra lengva būti pasenusiems.
Daugelis „grįžtančiųjų“ draugų patyrė keletą gyvenimo Europoje ir JAV.Net vaikų lavinimas aklai nurodo užsienio vadovėlius.Negaliu susitarti su tuo.Nacionalinė kultūra yra labai skirtinga, o mokymo mokymo metodas nėra geras vaikams.Šis „Pseudo Petty Bourgeoisie“ yra ne tik madingas, bet ir juokingas.
Daugybė „mažų lėšų“ mėgsta pridėti angliškus žodžius kalbant.Nagi, ar jūs vis tiek norėsite dabar išimti užsienio kalbą?Ar jūs visi dirbate užsienio kompanijose, didelius vaikinus?Pirmiausia sužinojome, kad Honkongo žmonės mėgsta kalbėti taip, tačiau nepamirškite, kad iki 97 metų anglų kalba buvo oficiali Honkongo kalba, ir beveik visi kalbės.Jei tai yra grįžtantieji, mes taip pat galime suprasti, kad galų gale mes esame įpratę prie įpročių užsienyje.„Maltas“ yra jūsų gyvenimas, o ne sugalvotas.
Kitas „smulkaus sostinės“ ženklas yra skaityti.Šis ženklas tikrai yra labai madingas ir niekada nėra pasenęs.„Kaltininkiškumas“ yra ne tik ekonominės jėgos įsikūnijimas, bet ir gyvenimo skonis.
Galiausiai pakalbėkite apie „smulkaus buržuazijos“ suknelę su tam tikra ekonomine jėga, tačiau ji yra per brangi ir nepakeliama.Tikrai mados klasikos nepakanka, o madinga nedrįsta žaisti.
Tiesą sakant, kaip kvalifikuotas „smulkus kapitalas“, jums visai nereikia įrodyti savęs.Tendencijos yra populiarus elgesys, tačiau mada veda tendenciją.Jei jums nereikia dirbti, kostiumas turėtų būti paskutinis pasirinkimas.Cheongsam ir Hanfu, aš asmeniškai manau, kad tai yra pats gražiausias, tiek madingas, tiek smulkus, kodėl gi ne?
Neilgai trukus pamačiau naujienas internete.Tuo metu aš jaučiausi labai judantis.
Šis straipsnis yra originalas, kurį sukūrė planuotojas Yan Wujiu.
Ataskaita/atsiliepimai