Sk. Geg 12th, 2024
Jei norite, kad save atrodytų madingesni, ne visada dėvite madingiausius, brangiausius drabužius ar įsisavinate keletą sudėtingų stiliaus įgūdžių.Kartais tai yra taip paprasta, kaip dėvėti prašmatnią skrybėlę ar dėvėti akinius nuo saulės.Šiandien aš nuvesiu jus, kad atrakinčiau 10 būdų, kaip greitai tai padaryti, ir priversti save atrodyti madingiau.
[1] Uždėkite ant lokomotyvo striukės.
Gera lokomotyvo striukė gali pagerinti kiekvienos suknelės stilių.Nesvarbu, ar tai džinsai ir t -segtukai, oficialios suknelės, ar sportinė apranga, nesvarbu.Juodoji oda yra klasikinis pasirinkimas, tačiau tai nėra būtina.Taip pat galite padaryti kitas spalvas, raštus ir detales.Trumpai tariant, poveikis bus geras.
[2] Padėkite paltą ant pečių.
Negalima tiesiogiai dėvėti savo palto.Vietoj to, traktuokite jį kaip apsiaustą su rankove ir padėkite tiesiai ant petiesEsmėRankovės yra išgalvotos, ir nereikia jos įdėti.
[3] daugialypės dalies susidėvėjimas
Kuo daugiau drabužių sluoksnių, tuo mažesnė galimybė bet kokiems drabužiams, kurie tikrai sunaikins jūsų bendrą formąTaigi jūs galite būti labiau išprotėję.Naudokite striukes, striukes, liemenes, grynuosius akių marškinėlius ir pan.Norėdami pagražinti, naudokite diržą, aksesuarus, krepšius.Jūs netgi galite apsivilkti kelnes po sijonu.
[4] Dėvėkite neteisingus batus (niekada nešiokite dešinę)
Batai visada pasirenka priešingai (kartu su įprastine)EsmėPakeiskite aukštakulnius plokščiais batais, pakeiskite sportinius batus aukštakulniais ir pakeiskite sandalus sportiniais batais.Kuo neteisingiau jaučiasi, tuo teisingiau.Pavyzdžiui, pakeiskite paprastą ir paprastą -„Surts“.
5. Dėvėkite keletą mažų daiktų ar didelių daiktų.
Mini trumpos striukės, laisvi šortai ar dideli viršūnės.Atrodo, kad mada slypi proporcijoje ir palyginime.Trumpai palyginus ne tik dideli ir maži, bet ir minkšti ir minkšti, sandarūs, laisvi, lengvi ir lengvi.
[6] Pridėkite šiek tiek chanelio, viskas gali būti
Kiekvienas gali būti madingas, tačiau jei norite būti labai madingi, bent tam tikru momentu turite žaisti etikečių žaidimus, o tie, kurie susiję C gali laimėti madą kiekvieną kartą.Žinoma, galite dėvėti dar vieną gerai žinomą prekės ženklą, tačiau kitokį.„Chanel“ yra pats ikoniškiausias mados prekės ženklas ir nebus nugalėtas.„Chanel“ apyrankė ar „Sun Mirrors“ pora turi daugiau mados reputacijos nei daugelis aukšto lygio prekės ženklo rankinių.
【7】 Įdėkite į kelnių juosmenį
Nesvarbu, ar tai megztinis, liemenė, ar tvarkingi šilko marškinėliai, jei tik griebiate vidurinę priekinės dalies dalį ir įkišate kelnių juosmenį, jūsų stilius ir mada padidėjo 10 kartų akimirksniu (bent jau akimirksniu).
[8] Dėvėkite skrybėlę
Mada yra išreikšti savo požiūrį ir sukurti aiškią išvaizdą.EsmėŽinoma, jie gali būti labai madingi, tačiau tai yra dėmesys.
[9] Būtinai dėvėkite akinius nuo saulės.
Net kambaryje, net jei dangus jau tamsusEsmėAr matai?Galų gale jūsų akys bus pakoreguotos.taip pat,Akinius nuo saulės yra lengviau išspręsti problemas greičiau nei sudėtingas akių makiažas.
[10] Paimkite ranką rankoje, o ne nugarą
Nešiok savo rankinę, bet pasirinkite jį visam laikui griebti, Mada iškart padidino kelis lygius.
Ačiū, kad skaitėte!
Prisiminkite [mėgstamiausi+sekti+panašiai], įdomiau, atnaujinti kasdien!
##
Ataskaita/atsiliepimai