MLS Football Jersey
Pr. Geg 13th, 2024

„Zhangjiajie kalnai yra perpildyti korėjiečiais”.

Nuo šių metų pradžios Zhangjiajie aptarė socialinę žiniasklaidą su daugiau diskusijų apie Korėjos turistus.Balandžio 16 d. Hunano provincijos kultūros ir turizmo departamentas atskleidė, kad per pirmąjį šių metų ketvirtį Hunanas gavo 406 100 atvykimo turistų, ty 14,28 karto daugiau nei metų -daugiau nei metų pajamos iš užsienio valiutos pajamų iš imigracijos turizmo užsienio valiutos pajamų. Milijonas JAV dolerių, metų -23,71 karto padidėjimas.

Tarp jų „Zhangjiajie City“ yra pagrindinė atvykimo turistų Hunane, ypač Korėjos turistų, tikslas.Pirmąjį ketvirtį „Zhangjiajie City“ gavo 261 200 atvykstančių turistų, per tą patį laikotarpį 2023 m. Padidėjo 47,58 kartus, o per tą patį laikotarpį per tą patį laikotarpį padidėjo 44,44%. Tarp jų Pietų Korėjos turistai pasiekė 105 100, padidėjo 367,76. kartų tas pats laikotarpis 2023 m., To paties laikotarpio padidėjimas 2019 m. 27,07%.

Tai atneša bangų bangą Zhangjiajie turizmo rinkoje.Li Li, vietinės kelionių agentūros vadovas, „Times Finance“ teigė, kad nuo praėjusių metų padidėjo Korėjos kelionių grupių skaičius, o šiais metais šiuo metu atsigavo. Pusė Pietų Korėjos keleivių.

Atrodo, kad kaip vienintelė Zhangjiajie sąraše esanti turizmo įmonė Zhangjiajie, „Zhangjiajie“ turizmo grupė (toliau – „Zhangjiajie“), atrodo, neturi naudos.Pirmojo ketvirčio finansinė ataskaita, kurią paskelbė Zhangjiajie (000430.SZ), rodo, kad tikimasi, kad per tą patį laikotarpį ji praras 45 milijonus juanių iki 50 milijonų juanių, o nuostoliai padidės 66%per tą patį laikotarpį pernai.Tuo pat metu Zhangjiajie bendradarbiavimas su Wanda nebebuvo.

Korėjos turistai yra pilni Zhangjiajie,

Kelionių bendruomenės laikotarpis buvo surengtas iki spalio

Pietų Korėjos klientai visada buvo pagrindinis užjūrio klientų šaltinis Zhangjiajie.

Maždaug 2000 m. Korėjos klientų bazės, kurios buvo turizmo ir prekybos Pietų Korėjoje, pradėjo augti.2006 m. Buvo atidarytas tarptautinis Seulo -Changsha maršrutas, Pietų Korėja. .

Šių metų vasario mėn. Pietų Korėjos žemės ir transporto ministerija teigė, kad keleivių skaičius Kinijoje ir Pietų Korėjoje po ketverių metų nutrūko per milijoną žmonių. į Zhangjiajie.

Li Li, atsakingas už kelionių agentūrą, „Times Finance“ teigė, kad Korėjos turistų dydis iš esmės grįžo į priešpidemiją nuo šių metų pradžios, o Korėjos turistų skaičius vaizdingoje vietoje taip pat labai padidėjo. .Vietinės kelionių agentūros skelbia Korėjos turistus ir kelionių grupes, o dauguma jų yra su Korėjos kelionių vadovais ir klientų aptarnavimu.

„Xiao Ling“ balandžio mėnesį keliavo į Zhangjiajie miestą. Lipti kalnus, o Tianmen Mountain susitinka su keliomis Korėjos kelionių grupėmis “.

Remiantis tradiciniais kelionių agentūros maršrutais, Korėjos turistai eina į Zhangjiajie miestą, kad galėtų mažinti kortelių lankytinus vietas kaip 5A lygio Tianmenų kalnų vaizdą. Zhangjiajie mieste.Be to, yra Tianzishan, Shili galerija, Huanglongo urvas, Baofengo ežeras ir kitos vaizdingos vietos.

Tarp jų Baofengo ežero vaizdinė sritis ir „Shili“ galerijos turizmo tramvajus priklauso „Zhangjiajie“ turizmo grupei.

Balandžio 17 d. „Times Finance“ vadino „Zhangjiajie“ turizmo departamentu kaip investuotoju Bendrovės verslas yra labiau šalies viduje.

„Zhangjiajie“ atskleisti veikla parodė, kad grynieji nuostoliai buvo užfiksuoti iki 50 milijonų juanių per pirmąjį ketvirtį. Iki 5,43 milijono juanių metų -on.Tuo pačiu metu pardavimo išlaidos padidėjo 4,07 mln. Yuanių metų -metų, o pajamų mokesčio išlaidos padidėjo 7,15 mln. Juanių metų.

Bendradarbiavimas su Wanda žlunga,Da yong senovės miestas vis dar praranda pinigus

Zhangjiajie yra viena iš nedaugelio vaizdingų vietų, kuri dar nepadarė nuostolių.

Balandžio 12 d. „Zhangjiajie“ išleido 2023 m. Metinę ataskaitą, kad praėjusiais metais bendros veiklos pajamos buvo 420 milijonų juanių, ty 217,02%per tą patį laikotarpį praėjusiais metais, daugiausia dėl metų -metų metų -metų metų Padidėjęs bendrovės turistų priėmimas, kuris padidino veiklos pajamas 287 mln. Juanių.Tuo pačiu metu grynasis pelnas, priskirtinas biržoje kotiruojamų bendrovių akcininkams, buvo 239 milijonai juanių.

Dėl senovės miesto bendrovės nusidėvėjimo ir amortizacijos bei finansinių išlaidų Zhangjiajie vis dar praranda pinigus.

Pranešama, kad projektą „Zhangjiajie“ pastatė apie 2 milijardus juanių.Projektas buvo pradėtas statyti 2016 m. Dėl ilgo statybos ciklo „Da Yong Senovės miestas“ buvo atidėtas ir galiausiai buvo pradėtas atlikti bandomąją operaciją 2021 m. Birželio mėn.Tačiau, paveiktas turizmo rinkos nuosmukio, nesitikima, kad vėlesni projekto investicijos ir veikimas.Tuo pačiu metu, baigus projektą, į metinį pelną ir nuostolius įtraukta daugybė nusidėvėjimo, amortizacijos ir finansinių išlaidų.

2023 m. „Zhangjiajie“ tikėjosi, kad „Da Yong“ senovės miesto projektas buvo 249 mln. Juanių, ty 99 mln. Grįžo iki 36,59 milijono juanių.

Suprantama, kad dėl investicijų skatinimo „Da Yong Senovės miestas“ dar nevisiškai veikė.Praėjusių metų lapkritį investuotojų interaktyvioje platformoje „Zhangjiajie“ teigė, kad prarasta pinigai senoviniame Da Yongo mieste, kad „Da Yong“ senovės miestas tempė į sąrašą įtrauktą bendrovę dėl savo sunkių investicijų ir ilgo statybos ciklo. Bendradarbiavimas su „Wanda“ dar labiau derasi, o bendrovė mano, kad krizei išspręsti reikia laiko.

Bendradarbiavimą su Wanda išorinis pasaulis kadaise buvo laikomas galimybe pakeisti situaciją senovės Dasongo mieste.

2023 m. Balandžio mėn. Zhangjiajie pasiekė bendradarbiavimą su „Dalian Wanda Group“. Dalis Daiyong Senovės miesto projekto.Tačiau nuo praėjusių metų antrosios pusės „Dalian Wanda Group“ taip pat patyrė spaudimą skolų parodoms ir IPO.

Šių metų balandžio 16 d. Zhangjiajie bendravo su Šenzeno vertybinių popierių birža, kuri bendradarbiavimas su Wanda pasirašė strateginio bendradarbiavimo susitarimą 2023 m., Nes nebuvo jokio esminio bendradarbiavimo, o strateginis susitarimas buvo negaliojantis.Aukščiau paminėti vertybinių popierių atstovai taip pat pareiškė, kad 2024 m. Sausio mėn. Sausio mėn. Automatiškai pasibaigė pagrindų susitarimas;

Investuotojų interaktyvioje platformoje daugelis investuotojų išreiškė susirūpinimą dėl senovės Da Yongo miesto veikimo ir pasiūlė atidaryti trumpų kostiumų kostiumus.Aukščiau paminėti vertybinių popierių atstovai teigė, kad jie vis dar bando susirasti partnerių, o projekto pajamų problemos taip pat yra „labai skubios“.

Socialinėse platformose daugelis vartotojų atspindi, kad turistų skaičius senovės Da Yong mieste yra mažas, tylus ir apleistas.Turistas, išvykęs į Zhangjiajie per „Qingming Holiday“, „Times Finance“ teigė, kad senovės Dayongo miestas manė, kad jis nėra visiškai išplėtotas.

Zhou Mingqi, Jingjian ministro grupės įkūrėjas, atkreipė dėmesį, kad Kinijoje yra dviejų rūšių vaizdingų vietų, viena yra kalnų vaizdinės vietos, o viena yra senovės miesto vaizdinga sritis.Ji mano, kad „Zhangjiajie“ turizmas turėtų keistis nuo tradicinių turizmo atostogų, kad būtų galima pastatyti atostogas vaizdingose ​​vietose. .

Be to, nuo 2017 m. Susijungimų ir įsigijimų integracija buvo įtraukta į strateginį planavimą, teigdamas, kad iki šiol būtina integruoti ir kontroliuoti aukštos kokybės turizmo išteklius, „Zhangjiajie“ turizmas dar neturėjo didelio įsigijimo ar injekcijos į turtą. pastaraisiais metais.

Zhangjiajie vis dar laukia pasirodymo taško.

MLS Football Jersey