MLS Football Jersey
Pr. Geg 13th, 2024
Kinija, ši senovės ir paslaptinga žemė, suteikė daugybę žavių turistinių vietų.Šiandien leiskite man apibūdinti jums dešimties lankytinų objektų dešimtuką ir parodyti jums unikalų jų žavesį.
Tiananmeno miesto bokštas
Rūmų muziejus
Pekinas yra Kinijos žmonių sostinė.Tiananmenas, Kinijos Liaudies Respublikos įkūrimo ceremonija, čia buvo didžiulė.Draudžiamam miestui buvusi Ming ir Qing Royal uždrausta žemė tapo muziejumi, skirtu Kinijos kultūrai parodyti.
Didžioji siena
Įsitraukite koją
Wanli puiki siena
Pajuskite to tūkstantmečio nerimą ir atkaklumą, taip pat patenkinkite „ne į Didžiosios sienos nepageidaujamą žmogų“ garbę.Stovėdamas ant Didžiosios sienos viršaus, iš tolo atsiveria vaizdas į kalnus, tarsi jis galėtų išgirsti senovės kareivių šūksnius ir ginti šalį.
„Hangzhou West Lake“ garsėja, o jo grožis ir ramybė išvalys jūsų mintis.Vakarų ežero vandenys virpėja, o žalieji ežero medžiai yra užtemdyti.
Guilin Lijiang pritraukė daugybę turistų savo peizažų grožiu.Lijiango upės vanduo yra skaidrus, o kalnai iš abiejų sąsiaurio pusių yra sukrauti, tarsi natūralus rašalo tapyba, verčianti žmones vertinti tikrąją „Guilino kraštovaizdžio“ sceną.
Jiuzhaigou, pasakos žemėje.Kalnai, vanduo, miškai ir sniegas atsispindi vienas kitam.
Trys Jangdzės upės tarpai yra vienas iš didžiojo pasaulio kanjono ir garsėja savo nuostabia gamtos pergale.„Yangdze River Three Gorges Water Conservancy“ projektas yra pats didžiausias pasaulyje vandens apsaugos ir hidroenergijos centro projektas, turintis išsamią naudą, tokią kaip potvynių kontrolė, energijos gamyba, gabenimas ir vandens tiekimas.Trijų „Gorges“ užtvankų turistų zona yra nacionalinė penkių lygių vaizdinė vieta, parodanti turistams puikų žmonių inžinerijos ir natūralaus kraštovaizdžio derinį.Užtvanka kaupiasi, o upės virpėja, sudarydamos nuostabią slinktį.
Xishuangbanna, paslaptinga vieta, pilna atogrąžų stiliaus.Atogrąžų lietaus miškai, reti gyvūnai ir unikali Dai kultūra verčia žmones, atrodo, yra svajingame pasaulyje.
Potalos rūmai yra Šventosios žemės Tibeto plokščiakalnyje.Yra Tibeto budizmo centras.
Qin Shihuang Terracotta Warriors, vienas iš aštuonių pagrindinių stebuklų pasaulyje.Atrodė, kad tūkstančiai keramikos figūrėlių pasakoja šlovingą Qin Shihuango susivienijimo apie šešias karalystes istoriją.
Senovės Pingyao miestas, žinomas kaip vienas iš „keturių geriausių išsaugojimo“, taip pat yra vienas iš vienintelių dviejų senovės miestų, sėkmingai kreipęsi į Kinijos Kinijos pasaulio kultūros paveldo pasaulio.Senovės Pingyao miestas yra puikus Kinijos Hano tautybės pavyzdys Mingo ir Čingo dinastijose.
Kiekvienas iš šių dešimties lankytinų vietų turi unikalų žavesį ir gilią kultūrinę konotaciją.Nesvarbu, ar jums patinka istorija, kultūra, gamta ar nuotykiai, šiose vietose galite rasti pasitenkinimo.Kinija, ši senovinė žemė, laukianti jūsų tyrinėjimų ir atradimų.
##
Ataskaita/atsiliepimai
MLS Football Jersey