Sk. Geg 12th, 2024

Real Madrid ruošiasi lemiamoms Čempionų lygos ketvirtfinalio antrojo etapo rungtynėms su „Manchester City Futbolo marškinėliai„, kurios trečiadienį vyks „Etihad” stadione.

Po įspūdingų pirmojo etapo lygiųjų 3:3 Real Madrid laukia nelengvas iššūkis įveikti „City” savo aikštėje. Verta paminėti, kad pastaruoju metu „Blancos” komandai prieš „City” nesisekė – jie pralaimėjo du iš trijų pastarųjų susitikimų.

Nepaisant laukiančios nelengvos užduoties, pranešimai rodo, kad Real Madrid stovykloje vyrauja pasitikėjimas savimi ir optimizmas, ypač Viniciuso jaunesniojo, kuris tvirtai tiki, kad jie gali pasiekti pergalę prieš „Manchester City”, nepaisant jų grėsmingos reputacijos.

Pirkti Futbolo Marškinėliai

Manchester City Futbolo marškinėliai
Viniciuso jaunesniojo pasitikėjimas savimi auga, nes Real Madrid ruošiasi sugrįžti į rungtynes su Manchester City

Brazilų puolėjas mano, kad „City” yra pagrindiniai jų priešininkai, ypač atsižvelgiant į pastarųjų metų rezultatus prieš Anglijos čempionus. Nors „City” turi pranašumą, nes žaidžia namuose, jie gali tikėtis ryžtingų Real Madrid futbolininkų, trokštančių įrodyti savo pranašumą.

Vinicius įkvėpimo semiasi iš įspūdingo Real Madrid sugrįžimo prieš „Barcelona” praėjusį sezoną „Copa del Rey” pusfinalyje. 2023 m. balandį po pralaimėjimo 0:1 pirmajame kėlinyje Real Madrid surengė stulbinamą triumfą 4:0 „Camp Nou” stadione ir užsitikrino vietą finale. Prie tos įsimintinos pergalės prisidėjo Vinicius ir Karimas Benzema.

Nors susidūrimas su „City” yra sunkesnis iššūkis, Vinicius tvirtai tiki, kad Real Madrid Futbolo marškinėliai gali pakartoti savo sugrįžimo meistriškumą, o abi komandos susitiks trečiadienį.

Real Madrid, kurį drąsina Vinicijaus jaunesniojo pasitikėjimas, siekia Čempionų lygos rungtynėse su „Manchester City” įveikti varžovus, semdamasis įkvėpimo iš ankstesnių sugrįžimų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *