MLS Football Jersey
Kt. Bir 20th, 2024

Barcelona-træner Xavi meddeler, at han vil forlade i slutningen af ​​sæsonen

Efter tabet til Villarreal meddelte Barcelona-træner Xavi, at han ville træde tilbage i slutningen af ​​sæsonen. Denne pludselige beslutning udløste hurtigt heftige diskussioner. Spanske medier afslørede også successivt processen med Xavis beslutning om at forlade nogle detaljer.

Efter Barcelona fodboldtøj tabte 3-5 til Villarreal i 22. runde af La Liga, meddelte Xavi på pressekonferencen efter kampen: „I juni vil jeg ikke længere være cheftræner for Barcelona. Jeg synes, det er på tide at tage en beslutning. har ændret sig. Som Barcelona-fan kan jeg ikke tillade, at den nuværende situation sker. Jeg talte med ledelsen i dag, og jeg tager afsted den 30. juni.”

Harveys opsigelsesmeddelelse var pludselig, men at dømme ud fra resultaterne så det ud til at være forventet. I løbet af denne sæson har de spanske medier nærmest diskuteret Xavis trænerstilling. Nu har Harvey truffet sin egen beslutning om at forlade.

Efter Harveys annoncerede afgang afslørede spanske medier detaljer om processen. Ifølge „Daily Sports” var Harveys beslutning om at forlade ved sæsonafslutning ikke impulsiv, men en langsigtet plan.

Xavi trådte tilbage, og Laporta formåede ikke at fastholde ham

Barcelonas rekord i denne sæson er ikke ideel, og deres status er op- og nedture. Nogle vestlige medier lavede ballade om Xavis forsvar på pressekonferencen og kaldte i spøg Xavi „Mr. Undskyldning”. Stillet over for internt og eksternt pres havde Harvey allerede lagt planer om at forlade i slutningen af ​​sæsonen.

Xavi har dog ikke afsløret denne idé til flere før, han har kun talt om det med sin kone Nuria Cunillera. Den 17. januar i år indkaldte Xavi til et lille møde hjemme med sine holdmedlemmer.Dengang var det kun tre dage før afslutningen på den spanske Super Cup-finale.I den kamp tabte Barcelona tøj til børn 1-4 til Real Madrid. Dette nederlag fik også Harvey til endelig at beslutte sig for at informere folk omkring ham om sin beslutning.

Under det lille møde fortalte Harvey holdet, at han havde overvejet at træde tilbage i slutningen af ​​sæsonen

I det lille møde fortalte Xavi holdet, at han havde overvejet at stoppe som Barcelona-træner i slutningen af ​​sæsonen. Harvey understregede, at beslutningen var „meget fast og ikke vil blive omgjort.” Under mødet var alle enige: Denne beslutning vil blive offentliggjort, når tiden er inde, såsom efter indtræden i Kongepokalfinalen, eller efter indtræden i Champions League-semifinalerne. Harvey mener, at ekstern kritik ikke kun har påvirket ham på det professionelle plan, men endda har påvirket hans familie.Desuden mener Harvey, at kritikken er blevet stadig hårdere. Xavi håber at undgå et dårligt resultat – såsom Koemans fyring midtvejs i kampen.

Harvey annoncerede dog sin afgang meget tidligere end forventet. Fodboldtrøjer Barcelona blev elimineret i kvartfinalen i Copa del Rey og tabte til Huang Qian 3-5 i ligaen Holdets dårlige præstation fik Xavi til at beslutte at annoncere det på forhånd.

Efter Barcelonas tab til Huang Qian fandt Xavi Barcelonas formand Laporta og informerede ham om beslutningen. I det forrige interview efter kampen har Xavi ikke afsløret nogen nyheder, fordi han håber at informere Laporta først og derefter officielt annoncere det til omverdenen. Laporta havde intet kendskab til Harveys beslutning før. Efter Harvey havde talt, forsøgte Laporta også at overtale Harvey til at blive ved efter sæsonens afslutning og ikke at træffe en beslutning for tidligt.

Xavi fortalte imidlertid Laporta, at hans beslutning ikke var impulsiv, men en nøje overvejet beslutning. På nuværende tidspunkt vidste Laporta allerede, at det ville være svært for Xavi at ændre mening. Bagefter kom Harvey til pressemødet og meddelte sin afgang i slutningen af ​​sæsonen.

Dagen efter kampen kom Harvey til træningsbasen tidligt om morgenen, og denne gang informerede han spillerne om sin beslutning personligt. Xavi sagde i sin tale, at han håber, at hele holdet vil møde den næste udfordring sammen, arbejde hårdt i ligaen og opnå de bedst mulige resultater, i det mindste for at beholde Barcelonas Champions League-plads.

Bagefter talte Barcelonas anfører Sergi Roberto på holdets vegne og udtrykte sin taknemmelighed over for Xavi. Roberto kritiserede også sig selv og fortalte Xavi, at det var spillerne selv, der var skyld i.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey