MLS Football Jersey
Kt. Bir 20th, 2024

De hoop van Goedkoop Replica Atletico Madrid voetbalshirt om dit seizoen een beker te winnen is zo goed als vervlogen, want de club werd donderdagavond na een verpletterende nederlaag uitgeschakeld in de Copa del Rey door Athletic Club, dat met 4-0 won van Mallorca.

Het was een teleurstellende avond voor Diego Simeone, die heeft gewacht op een terugkeer naar de Copa del Rey-finale (de laatste Copa del Rey-finale was in 2013). De Argentijnse coach evalueerde naar verluidt de 90 minuten in het San Mames Stadion in een interview na de wedstrijd met de media.

„In deze wedstrijd met 3-0 verliezen, spreekt boekdelen over het werk dat ze hebben gedaan, maar er waren nuances onderweg. We begonnen goed, met drie situaties waar we beter mee om hadden kunnen gaan, toen scoorden zij de eerste en de tweede goal. Dan wordt het al moeilijk.

Messi Voetbal,voetbal trainingspakken 2024,goedkope Voetbaltenue,goedkope voetbalclub Voetbaltenue

„Met het enthousiasme van de 2-0 waren ze beter tot de 3-0. Toen hadden we Memphis, Saul, Riquelme met kansen. We konden nooit in de wedstrijd komen, we hadden geen aanvallende kracht, we waren verdedigend zwak.”

Goedkoop Replica Atletico Madrid voetbalshirt
Simeone betreurt gemiste kansen na Copa del Rey-ontslag voor Atleti

Voor Simeone is het doel nu om een plek in de top vier van La Liga te bemachtigen, wat weer Champions League-voetbal zou opleveren – Atleti zal in directe concurrentie zijn met Athletic voor deze plek.

„We moeten doorgaan met de dagelijkse inspanning van wat belangrijk is voor de club, namelijk bij de top vier horen in La Liga.”

Goedkoop Atletico Madrid voetbalshirt moet nu vooruitkijken naar de wedstrijd van zondag tegen Real Betis, die een directe kans biedt om weer te winnen.

If you need the above products, please contact us via email: [email protected]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey