MLS Football Jersey
Kt. Bir 20th, 2024

Ousmane Dembeles skifte fra fodboldtrøjer Barcelona til Paris Saint-Germain sidste sommer skabte mange chokbølger, men indtil videre har det ikke været en alt for succesfuld periode i den franske hovedstad for den 26-årige angriber.

Dembele har imponeret med sit overordnede spil, og han har formået at holde sig skadesfri – noget, der virkede umuligt i Catalonien. Hans største problem har dog været at bidrage til mål, og især at score dem. I 28 kampe på tværs af alle turneringer har han kun fundet vej til netmaskerne ved én lejlighed.

På Instagram skrev en konto, at Neymar Jr, som forlod PSG tøj til børn sidste sommer for at skifte til Al-Hilal, har scoret flere mål for Ligue 1-holdet i denne sæson (2). Brasilianeren, som også har spillet for Barcelona 3 trøje, benyttede efter sigende lejligheden til at svare på statistikken med et smil.
Børn Fodboldtrøjer,nye børnetøj fodbold,billige fodboldtrøjer med tryk,billige nye børnetøj fodbold

fodboldtrøjer Barcelona
Neymar håner Dembele: PSG overrasker!

Det er ikke uden grund, at Neymars mål kom i en venskabskamp mod Jeonbuk Motors tilbage i august, så når det gælder mål i konkurrencesammenhæng, har Dembele overtaget. Alligevel er det en statistik, som den tidligere Barcelona-mand håber at kunne rette op på i de kommende uger.

If you need the above products, please contact us via email: [email protected]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey