MLS Football Jersey
Pn. Bir 14th, 2024

Newcastlen kiistelty kaudenjälkeinen Australian-kiertue päättyi perjantaina noloon tappioon, kun A-League All Stars kaatoi sen Melbournessa 8-0.

Australialaisjoukkueen voitto oli ensimmäinen eurooppalaista vastustajaa vastaan, sillä Manchester United, Juventus ja Barcelona ovat voittaneet All Starsin aiemmat joukkueet.

Manageri Eddie Howe oli asettanut otteluun kokemattoman joukkueen, sillä monet Newcastle United jalkapallopaita ykkösjoukkueen pelaajat olivat lentäneet kotiin keskiviikkona Tottenhamista saadun rangaistuspotkukilpailuvoiton jälkeen.

Lewis Hall, Elliot Anderson ja Kieran Trippier olivat ainoat kokeneemmat pelaajat Howen kokoonpanossa, vaikka he kaikki olivatkin käyttämättömiä vaihtopelaajia.

„Siitä oli aina tulossa vaikeaa”, Howe kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. „Mielestäni nuorille pojille oli todella hyväksi käydä se läpi tänään. Näkee eron All Starsin kokemuksen – mielestäni he pelasivat erittäin hyvin – ja joidenkin pelaajiemme kokemattomuuden välillä.

„Luultavasti suurin ero oli fyysisesti, pelin loppupuolella, kun he saivat tuoda vaihtopelaajia, he näyttivät hyvältä ja vahvemmilta. Ja me jäimme aika pahasti jälkeen. Joten uskon, että tästä pelistä on paljon yksilöllistä kasvua.

Halvat Jalkapallo

Newcastle kaatui 8-0 kauden jälkeisellä Australian-kiertueella

„Siitä oli aina tulossa testi. En voinut ottaa mitään riskejä yhdenkään vanhemman pelaajan kanssa tänään. Se olisi ollut minulta typerää. Se olisi voinut vaarantaa heidän tulevaisuutensa ensi kaudella.

„Tänään oli siis kyse siitä, että nuoremmille pelaajille annettiin tilaisuus nähdä, kuka tuosta ryhmästä voisi ensi vuonna pelata ykkösjoukkueessamme.

„On vaikea analysoida jokaista pelaajaa, koska kollektiivisesti emme olleet tarpeeksi vahvoja. Mutta olen varma, että jotkut pelaajat muistelevat tuota päivää ja ajattelevat, että se saattoi olla käännekohta, jossa he tajusivat, että heillä  Newcastle United Naisten Jersey on vielä paljon tehtävää päästäkseen lähemmäksi ykkösjoukkuetta.”

Ilmastonmuutoskampanjaryhmät ovat kritisoineet heidän kahden ottelun mittaista jälkikiertuettaan toisella puolella maapalloa, ja Trippier on aiemmin sanonut, että hänen mielestään ottelut eivät olleet „ihanteellisia”.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey