MLS Football Jersey
Kt. Bir 20th, 2024

Ifølge rapporter er Serie A-holdet Napoli interesseret i den italienske midtbanespiller Zaniolo, som i øjeblikket er udlejet hos Aston Villa trøje. Holdet mener, at spilleren har gode evner og håber at introducere spillere til at supplere holdets lineup. Spilleren er i øjeblikket udlejet fra Galatasaray tilAston Villa trøje, og lejemålet udløber i denne sæson.

Zaniolo blev berømt i AS Roma 2018. Han viste fremragende evner under sin tid i Rom og var en af ​​holdets kerne. I 128 kampe for holdet scorede han 24 mål og bidrog med 18 assists. Man kan sige, at han er en nøgle holdets spiller. Spilleren havde dog senere konflikter med holdet og sluttede sig til Galatasaray og blev udlejet til Villa i denne sæson.
Mens han spillede for Aston Villa trøje, var spillerens præstation gennemsnitlig, idet han scorede 2 mål i 24 kampe for holdet. Det forventes, at Villa afslutter spillerens lån i slutningen af ​​denne sæson.

Aston Villa trøje
AS Roma 2018
Napoli vil have Zaniolo, udlejet til Aston Villa

Napoli er opmærksom på spillernes situation og deres interesse i at vende tilbage til Serie A. Derfor overvejer Napoli at introducere dem.
Holdet tror på, at spillerne har gode evner og kan forbedre holdets opstilling, og spillernes erfaring i Serie A-kampe kan hurtigt tilpasse sig holdet, så de har tænkt sig at introducere spillere i sommerens transfervindue.

I øjeblikket er spillerens transferrettigheder i hænderne på Galatasaray, og spillerens nuværende værdi er 25 millioner euro. Hvis Napoli ønsker at introducere en spiller, skal den give et tilbud, der matcher spillerens værdi for at have mulighed for at introducere en spiller. spiller. , vi kan også være opmærksomme på Napolis handlinger i sommerens transfervindue.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey