MLS Football Jersey
Kt. Bir 20th, 2024

Selvom Xavi Hernandez i sidste måned meddelte, at han ville træde tilbage som Barcelona tredje trøje manager ved sæsonens slutning, spekuleres der stadig i, at han kan omgøre sin beslutning og blive i yderligere 12 måneder – når hans kontrakt også udløber.

Især Joan Laporta ser gerne, at Xavi bliver, men det kommer ikke til at ske, i hvert fald ikke endnu. Sportsdirektør Deco, som er ansvarlig for at finde Xavis efterfølger, talte om sagen i et interview med Plus.

„Han talte om det i et interview. Vi har ikke noget imod Xavi. Det er ikke en beslutning for klubben eller den sportslige ledelse. Der er ingen mulighed i øjeblikket. Men hvis muligheden opstår, vil vi diskutere det.

Barcelona tredje trøje
Deco: „Ingen chance” for at Xavi vender Barca-exit

Deco har helt sikkert ladet døren stå åben for, at Xavi kan blive i Barcelona fodboldtøj til børn, men det ville være overraskende, hvis han ændrede sin beslutning. Den 44-årige har allerede offentligt udtrykt sin utilfredshed med sæsonen, så medmindre han ændrer sine synspunkter fuldstændigt, bliver han ikke i Barcelona Messi trøje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey