MLS Football Jersey
Kt. Bir 20th, 2024

Gui Ruck er nok den mest eftertragtede 14-årige fodboldspiller nogensinde, og den unge Real Valladolid-spiller har tiltrukket sig interesse fra en række topklubber i Europa, heriblandt Barcelona og Real Madrid.

Paris Saint-Germain og Manchester City fodboldtrøje er også blandt de klubber, der holder øje med Ruck, som forlader Segunda-holdet til sommer, når hans kontrakt udløber. Men på nuværende tidspunkt kan han ende med at afvise alle disse klubber for at vende tilbage til sit hjemland Brasilien, som han har været væk fra, siden han var syv år gammel.

MD siger, at Ruck er tilhænger af at vende tilbage til Brasilien for at fortsætte sin karriere, og at han kun kan blive i Europa, hvis han får et godt tilbud fra en af de førnævnte klubber. Han anser det for umuligt at få en chance på førsteholdet i nogen af disse klubber, før han er 19 eller 20 år.

Danmark Fodboldtrøjer,billige Fodboldtøj,Billige børne fodboldtrøjer,Billige børne fodboldtrøjer med dit eget navn på,billig fodboldtrøjer

Manchester City fodboldtrøje
Barcelona og Real Madrid risikerer at gå glip af 14-årig sensation

Rucks beslutning forventes at komme i løbet af de næste par uger. Barcelona tøj til børn vil håbe, at de på en eller anden måde kan overbevise ham om at blive i Spanien, mens fodboldtrøjer Real Madrid vil tænke det samme.

If you need the above products, please contact us via email: [email protected]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey