MLS Football Jersey
Kt. Bir 20th, 2024

Fodboldtrøjer Barcelona står over for et meget travlt sommertransfervindue, især fordi de ønsker at give deres næste manager den bedst mulige mulighed for at skrive kontrakt med sine spillere forud for næste sæson.

Deres økonomiske problemer er dog fortsat en stor byrde, selvom der er håb om, at tingene vil blive nogenlunde normale i løbet af sommeren. På trods af dette skal der arbejdes for, at det bliver tilfældet.

Ifølge rapporter har Barcelona tredje trøje i øjeblikket et underskud på 30 millioner euro. For at kunne vende tilbage til La Ligas 1/1-transferregel er de nødt til at indhente den forskel inden sæsonens udgang – og på nuværende tidspunkt er klubben optimistisk med hensyn til at gøre netop det og få balance i regnskabet i processen.

Ny fodboldtrøje,billige fodboldtrøjer,billige børn fodboldtøj,nyeste billige fodboldtrøjer

Fodboldtrøjer Barcelona
Barcelona har brug for 30 mio. euro til La Liga 1/1-regel

En stor faktor for, om Barcelona fodboldtøj til børn når deres mål, afhænger af, hvor langt de når i Champions League. Hvis de i det mindste når semifinalen, vil det være et stort skridt på vejen til at dække deres gæld og dermed give dem en god chance for at rekruttere effektivt til sommer.

If you need the above products, please contact us via email: [email protected]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey