MLS Football Jersey
Kt. Bir 20th, 2024

Donderdagavond, in de uren voor de tweede wedstrijd in de halve finale van de Copa del Rey tussen Athletic Club en Goedkoop Atletico Madrid Kind Thuistenue in San Mames, werd een aantal bezoekende supporters aangevallen in een nabijgelegen restaurant in Bilbao. Minstens één fan moest naar het ziekenhuis worden gebracht voor zijn verwondingen, in wat een schokkende gebeurtenis was.

Alethi-voorzitter Enrique Cerezo was woedend toen hij het nieuws hoorde en gaf zijn mening in een interview voor de wedstrijd.

VoetbalOnline Shop,nieuwste goedkoop voetbalshirts,goedkoop voetbalshirts,goedkoop kinder voetbalshirts

„Ze zijn aangevallen door mensen van Athletic. We komen naar het voetbal om vrienden te maken en niet om problemen te hebben. Voetbal is voetbal. Agressies en schendingen van het recht van elke burger om zonder problemen voetbal te kijken, kunnen niet worden getolereerd.

„Ze liggen in het ziekenhuis en we wachten op nieuws. Ik vraag alle fans van Spanje dat voetbal voetbal is en dat jullie naar de wedstrijden komen kijken. Niemand komt hier om zelfmoord te plegen of te sterven. Ze komen voor ontspanning en rust.”

Goedkoop Atletico Madrid Kind Thuistenue
Atleti-leider boos: Fans aangevallen door Athletic Club-extra’s

Cerezo’s opmerkingen zijn terecht. Fanproblemen zijn een serieus probleem, niet alleen in Spanje, maar ook in heel Europa. Er zijn zoveel gevallen geweest van supporters die voor of na wedstrijden zijn gedood, en het is erg triest om te zien. Nu is het alleen nog maar hopen dat het goed gaat met de supporters van Goedkoop Atletico Madrid voetbalshirt in kwestie.

If you need the above products, please contact us via email: [email protected]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

MLS Football Jersey